ЛЮБЛЮ ПЕКТИ

Що ви знайдете
у цій книзі?


Різноманітні рецепти випічки та десертів.

Пироги, пиріжки, торти, пляцки, печиво, млинця, вареники і багато іншого.


Різні види тіста та технології їх приготування.

Дріжджове, пісочне, заварне, бісквітне.



Рецепти кремів, сиропів, просочення, глазурі, начинок.

Інгрідієнти у всіх рецептах прості та доступні, у більшості випадків -уже є у вашому холодильнику.


Докладний покроковий опис рецептів і барвисті ілюстрації.

Кожен рецепт розписаний покроково, що робить його більш зрозумілим і простим.

 

Хай у Вашому домі завжди пахне пирогами!


240000

Така кількість вдячних підписників в Тік-Ток

50

Більше п’ятдесяти тисяч глядачів фуд-блогу в інстаграмі

65+

По багаточисельним запитам такої немалої аудиторії Віта створила збірник “Люблю пекти” із шістдесяти п’яти рецептів.

900+

Рецептів вже є у Vitala_foodblog

BOOK DEMO

Уривок з книги



Хліб без замісу


Інгрідієнти:
  • 500 гр. пшеничного борошна;
  • 10 гр. цукру;
  • 10 гр. солі;
  • 10 гр. сухих дріжджів;
  • 450 мл. теплої води;
  • за бажанням можна додати зелену/ ріпчасту смажену цибулю, спеції, пряні трави, сир, горіхи, насіння.


Приготування:
  1. Просто перемішуємо у мисці ложкою усі інгрідієнти. Накриваємо харчовою плівкою та лишаємо на 40 хвилин бродити.
  2. Поверхню стола посипаємо борошном, викладаємо тісто та добре підпиляючи борошном шляхом складання формуємо хлібину. Лишаємо на столі на 15 хв.
  3. Духовку разом з казаном нагріваємо до 250 градусів. У гарячий казан перекладаємо хліб і випікаємо 30 хв. під кришкою при 250 градусах . Потім знижуємо температуру до 200 і випікаємо ще 10 хв. Хліб готовий! Хай смакує!

Парові вареники на дріжджах


Тісто:
  • 500 мл. теплого молока; 50 г. живих дріжджів; 1,5 ч. л. солі;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. олії;
  • 800-900 г. борошна.
  • Сирна начинка:
    • 400 г. кисломолочного сиру 9%;
    • 100 г. цукру;
    • 10 г. ванільного цукру;
    • 100 г. родзинок;
    • 1 яйце;
    • 1 ст. л. крохмалю,
    • вершкове масло та цукор.
  • Капуста смажена:
    • 500 г. свіжої капусти; 1 цибулина;
    • 1 маленька морквина;
    • олія,
    • сіль,
    • перець.


Приготування
  1. У тепле молоко дааємо сіль, цукор, дріжджі, олію та просіяне борошно (його додаємо поступово). Тісто має бути еластичним та м‘яким, накриваємо його мискою та даємо відпочити 5 хв.
  2. Готуємо начинки. Сир, цукор, яйце, ванільний цукор, крохмаль змішуємо та перебиваємо блендером. Родзинки заздалегідь промиваємо гарячою водою та просушуємо, додаємо їх в сир, перемішуємо.
  3. Капусту свіжу мілко шинкуємо та смажимо на олії 10 хв. під кришкою, періодично помішуючи. Потім додаємо нарізану цибулю і натерту моркву. Солимо, перчимо і смажимо до готовності ще 10-15 хв.
  4. Смажимо спочатку грудинку, тоді додаємо цибулю й доводимо до готовності, солимо, перчимо за смаком.
  5. Підготуємо пароварку. Тісто ділимо на шматочки по 50 г. Ліпимо першу партію вареників, начинки кладемо багато. Варимо 7 хв. під кришкою. Доки перша партія вариться, ліпимо наступну і т. д.
    6. Готові вареники з сиром поливаємо розтопленим маслом і посипаємо цукром. 7. Вареники з капустою теж поливаємо маслом та додаємо засмажку із копченої грудинки та цибулі. Ще у кінці додаємо свіжий кріп. 

Смачного!


ВІД АВТОРА

Автор збірника рецептів “Люблю пекти”— Віта Лавренчук, створила його для тих, хто любить просту, смачну, домашню їжу.
Запропоновані рецепти випічки допоможуть швидко та легко перетворити на свято буль-який сімейний сніданок, обід або вечерю.
Наважуючись на кулінарні експеременти, поєднуючи різні інгрідієнти та приправи, ви зможете щодня тішити родину та друзів чудовими смаколиками..


 

ЩО КАЖУТЬ ЧИТАЧІ

Відгуки Люблю пекти

Ви можете замовити книгу Люблю пекти онлайн